Til forsiden     

HBC TEKNIK

 

Jan Guldager Jensen | Grønnehavevej, 9, 1. 3000 Helsingør | Tlf 20 84 84 50 | guldager@hbc-teknik.dk
Instrumentborde og dørbeklædning

Kofangere og plastreparationer

Autoruder

Autosæder

Solfilm og skilte

Klargøring

Om os
 

 

Om os

HBC – Teknik er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig indenfor reparationsteknologi. Firmaet blev grundlagt i 1997 af Jan Guldager og har primært serviceret autobranchen, selvom den teknologi som HBC – Teknik anvender sagtens kan løse opgaver indenfor mange andre brancher – specielt når det drejer sig om plast- og stofreparationer, autoglas m.m.

Selvfølgelig kan der være spor efter en reparation, men i forhold til at udskifte til nyt, er besparelser på 50-75% ikke ualmindelige.

Har du behov for en uforpligtende snak eller et prisoverslag på reparation af din bil, campingvogn, båd eller lignende, er du altid velkommen til at sende et foto af skaden på mail eller mms til Jan Guldager. Husk vi kan klare det administrative og kontakten til forsikringsselskaber.

Det skal være nemt for dig – vi reparerer på din adresse eller din arbejdsplads.

Vores koncept er, at enhver reparation skal udføres så nemt og billigt for vore kunder som muligt. Derfor har HBC – Teknik ingen store pengebindinger i lokaler, værksteder, showrooms og varelager.

Vi har indrettet vores servicebiler med alt nødvendigt udstyr, så vi kan foretage reparationerne på kundernes privatadresse eller på arbejdsplads.